Milyen nadrágokra van szükség minden férfi ruhatárában?

A férfi kapszulagardrób minimalista és univerzális elemekből áll, amelyek lehetővé teszik számos outfit létrehozását. Ma bemutatjuk a férfi kollekció alapdarabjait, vagyis az abszolút kötelező darabokat a nadrágok szempontjából. Tarts velünk, és gyűjtsd az inspirációkat a tavaszi bevásárlókörúthoz!
Milyen nadrágokra van szükség minden férfi ruhatárában?

Férfi kapszulaszekrény – hogyan kell összeállítani?

A kapszulagardrób egy olyan koncepció, amely csak a közelmúltban szerzett népszerűséget. Érdekes módon maga az ötlet a hetvenes évekre nyúlik vissza, de most éli reneszánszát. A férfi kapszulagardrób univerzális ruhadarabokból áll, amelyek többféleképpen kombinálhatók, különféle eseményekre és stílusban összeállítva. Itt elsősorban a jó minőségű ruhákon van a hangsúly, amelyek több évig is kitartanak, nem csak egy szezont szolgálnak ki. A minimalizmuson alapul – minél kevesebb ruha, annál jobb. Fontos, hogy a beválogatott ruhadarabok elég univerzálisak legyenek ahhoz, hogy sok készlet létrehozásának alapjává váljanak. Például ahogy a férfi nadrágok közül egy alapszíneid egyikében pompázó chino, ami remekül kombinálható inggel, de akár pólóval is, így lezser megjelenést varázsolhat a barátokkal való kiránduláshoz. Hasonlóan a szövetnadrág és a farmer alternatíváihoz, ami megint csak alapszükséglet minden férfi ruhatárában.

Fektess be olyan ruhákba, amelyek megfelelnek a stílusodnak!

Próbálj meg olyan dolgokat vásárolni, amelyekben nem csak jól nézel ki, hanem amelyekben jól is érzed magad. Nincs értelme erőszakkal bevetni valamit, amit nem érzel annyira, mert úgyis csak a szekrényedben fog heverni. Nem csak a stílus a fontos, hanem a színek is. A legjobb, ha olyan árnyalatokat választasz, amelyek megfelelnek a típusodnak. Mindenképpen válogass be visszafogottabb színű ruhákat is, például fekete, fehér, bézs, barna és szürke árnyalatokat. Ezek a színek univerzálisak, és szinte mindenhez jól passzolnak. És persze nem elhanyagolható az alkalom szerinti tipizálás sem. Így, ha már szóba került a formálisabb jelleg is, akkor kötelezően be kell fektetned a számodra megfelelő öltöny nadrág verziójába.

Kapcsolódó cikkek

Az első férfi karóra vásárlásod - így válassz!

Az első férfi karóra vásárlásod - így válassz!

Minden fiú, férfi életében eljön a pillanat, amikor érdeklődni kezd az órák iránt.

Ékszerek, órák a Tchibo webáruházban

Ékszerek, órák a Tchibo webáruházban

A webshop termékei között szemezgettünk.

Az utánozhatatlan Thomas Sabo ékszerek és órák

Az utánozhatatlan Thomas Sabo ékszerek és órák

A Thomas Sabo immár több mint 40 éve meghatározó szereplő Európa és a világ ékszerpiacán, amit az ékszergyártó az ékszerek minőségével és összetéveszthetetlen designjával vivott ki magának.