Ékszerek, órák a Tchibo webáruházban

A Tchibo webáruház kínálata elég sokszínű.
Ékszerek, órák a Tchibo webáruházban

A tökéletes megjelenéshez természetesen nem árt néhány kiegészítő sem: a női nyaklánc, a női karkötő és a női fülbevaló szett (3 különböző párral) pedig kiváló együttesként szolgálja a még csinosabb összképet! A ródiummal bevont sárgaréz ékszerek ezüst színe mindenhez passzol, és akár szettben, akár külön-külön is nyugodtan viselhetők. A 45 cm-es nyaklánchoz két medál, egy lemezke, és egy stilizált horgony tartozik, amelyek együtt, de külön is felakaszthatók rá, emellett a hossz szabályozásához egy köztes karika is található rajta. A horgony a karkötőn is visszaköszön egy fix díszítőelem formájában középen. Emellett a 3 pár fülbevaló egyike szintén horgonyt mintáz egy átlátszó köveket, illetve egy sötét betétet tartalmazó pár mellett.

A bőrszíjas női karóra szintén magán viseli a horgonymintát, mégpedig a karcálló ásványi üveggel védett számlap hátterében. A ház, a korona és a tüskezár nemesacélból készült, a világoskék óraszíj pedig krómmentesen cserzett bőrből. A kvarcszerkezettel rendelkező óra ráadásul három bar nyomásig vízálló is, így a vízparton sem kell kifejezetten aggódnunk miatta.

A kék-fehér színű hálós táska szintén hasznos kiegészítője a nyári összeállításoknak, hiszen a tengerész stílusú színkombináció eleve magával hozza a vakáció hangulatát, miközben kényelmesen elférnek benne a nélkülözhetetlen dolgaink akár egy városi sétára indulunk, akár a vízpartra. A horgolt hatású, tiszta pamutból készült táska két hosszú hordozópántjával mindig velünk lehet – és így biztosan lesz helye mindennek!

Akár az XL-es fürdőlepedőt is belegyűrhetjük a fenti táskába, hogy a 200x100 cm-es darabon kényelmesen elterülhessünk a vízparton. A nagy arányban biopamutot tartalmazó fürdőlepedő persze nem csak a strandon ideális kiegészítő – otthon, a kanapén, de akár a szaunában is jól jöhet! A rövidebb oldalain mutatós bojtokkal ellátott, sötétkék alapon fehér csíkokkal díszített darab vidám hangulatot áraszt, akárhol használjuk is!

Az otthoni kényelemhez persze kifejezetten erre szánt megoldásokkal is hozzájárul a heti ajánlat, például a raklapra helyezhető matrac által, amely pontosan illeszkedik a raklapok méretéhez, ezáltal ideális kiegészítő lehet egy ezekből készült ülőalkalmatossághoz. Így nem csak egy kényelmes bútordarabbal gazdagíthatjuk otthonunkat, hanem egy igazán trendivel is egyben, hiszen a raklapok ilyetén felhasználása igazán divatos mostanság. A sötétkék matrac huzata 100% pamut, töltete pedig poliészterből készült. A 7,5 kg-os matracon két fogantyút is találunk, hogy szükség esetén egyszerűen mozgathassuk.

A vadiúj raklap bútorunkhoz, de az évek óta meglévő kanapénkhoz is szuper, nyárias kiegészítő a horgony alakú díszpárna, amely antik hatású, fehér nyomott mintájával és megcsomózott, bézs színű kötelével pillanatok alatt megteremti a tengerpartok nyugodt hangulatát a szobában. A bőrbarát, tiszta pamutból készült huzat ráadásul kellemesen puha, így egy igazi horgonnyal ellentétben ez a díszpárna nyugodtan használható pihenés közben támasztékul a fejünk alá.

Kapcsolódó cikkek

Az utánozhatatlan Thomas Sabo ékszerek és órák

Az utánozhatatlan Thomas Sabo ékszerek és órák

A Thomas Sabo immár több mint 40 éve meghatározó szereplő Európa és a világ ékszerpiacán, amit az ékszergyártó az ékszerek minőségével és összetéveszthetetlen designjával vivott ki magának.

Az első férfi karóra vásárlásod - így válassz!

Az első férfi karóra vásárlásod - így válassz!

Minden fiú, férfi életében eljön a pillanat, amikor érdeklődni kezd az órák iránt.

Ékszerek, órák a Tchibo webáruházban

Ékszerek, órák a Tchibo webáruházban

A webshop termékei között szemezgettünk.