4 tipp a férfias lakás kialakításához

A férfiak általában lakberendezőt fogadnak, amikor új lakást vásárolnak, hiszen úgy gondolják, hogy nincs elég fantáziájuk és tehetségük egy lakás berendezéséhez. Még a sajátjukhoz sem. Pedig nem lenne szabad ennyire kishitűnek lenni és az is fontos, hogy a lakás a te ízlésedet és személyiségedet tükrözze, ezért ne bízd lakberendezőre a lakásod berendezését, hanem végezd te magad a bútorok, a kiegészítők és a dekorációs elemek kiválasztását, hiszen ezzel a személyiségedet és az egyéniségedet viszed bele a térbe, ahol élsz. Ettől lesz élhető, ettől nevezik azt otthonnak.
4 tipp a férfias lakás kialakításához

1. A világításon ne spórolj

Ha sokat utazol, akkor mindenképpen olyan lámpákat is vásárolj a lakásodba, amelyeket a távolból is irányíthatsz, vezérelhetsz, hiszen ezek a lámpák egyfajta biztonságot jelentenek. A lakásban bármikor fel tudod kapcsolni a világítótesteket, ezzel is elriasztva az alkalmatlan és nemkívánatos látogatókat.

Amikor lámpatesteket vásárolsz, gondolj a diszkrét hangulatvilágításra, hiszen nem tudhatod, hogy mikor fogadsz majd hölgyvendéget, de a baráti bulikon is jól jönnek a kellemes, hangulatos fények.

2. A kényelem és a harmónia

A harmónia megteremtésére mindenképpen törekedj, hiszen egy ízlésesen berendezett lakásba nagyon jó hazatérni. A lakás, a kényelemet kell, hogy biztosítsa, hiszen egy hosszú, fárasztó nap végén ide fogsz hazatérni, ezért a lakásunk legyen a nyugalom a szigete. Egy olyan hely, ahonnan nem jó érzés kimozdulni és ahová mindig visszavágyunk.

3. A színek, a hangulatot is fokozhatják

Persze ennek az ellenkezője is igaz. Ha te narancsszínű falra vágysz a hálószobában, akkor miért ne lehetne olyan színű? Nem kell csak azért szolidnak tűnni, hogy mások ne szóljanak meg. Legyél merész és vállald fel azt, aki vagy, és azt a lakást is, amelyben élni szeretnél.

4. A bútorok a saját stílusodnak megfelelően

Válassz a lakásodba olyan bútorokat, lakberendezési tárgyakat és dekorációkat, amelyek a te személyiségedet adják vissza. Teremts magadnak egy olyan környezetet, ahol igazán jól érzed magad, ahol igazán boldog vagy. Már néhány olyan kulcsfontosságú darab kiválasztása és megvásárlása, amely fontosak a számodra is, olyan hangulatot teremthet, amitől még a kedved is jobb lesz, nem beszélve arról, hogy ezek a lakberendezési elemek mind-mind a te egyéniségedet tükrözik.

Kapcsolódó cikkek

4 tipp a férfias lakás kialakításához

4 tipp a férfias lakás kialakításához

A férfiak jelentős hányada nem szeret a lakberendezéssel foglalkozni, pedig nagyon lényeges, hogy otthonos legyen a lakásod. Ezt pedig csak úgy érheted el, ha a személyiségedet is beleviszed.

Jelek, hogy fontolóra kell venned a költözést

Jelek, hogy fontolóra kell venned a költözést

Egy új ház beszerzése stresszes lehet, különösen akkor, ha főiskolás gyerekei vannak.

Ezek az elektromos fűtés legfőbb előnyei

Ezek az elektromos fűtés legfőbb előnyei

Elmagyarázzuk, miért megtérülő befektetés.